Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Eiersalade met ketjap: een klassieker met een twist
Deze eiersalade met ketjap is een echte klassieker met een twist. Een Indische twist! Heerlijk op een (stok)broodje of op een toastje bij de borrel.
Gang
borrel, Dip, Hapje, Lunch, Ontbijt, Snack
Keuken
Amerikaans, Fusion, Indonesisch, Nederlands
Trefwoord
borrel, borrelhapjes, broodbeleg, dip, ei, eieren, eiersalade, indisch, Indonesisch, ketjap, mayonaise, smeersel, tuinkers, zilveruitjes
Bereidingstijd
8
minuten
minuten
Totale tijd
8
minuten
minuten
Servings
4
personen
Ingredients
4
eieren
3
eetlepels
mayonaise naar keuze
1
theelepel
mosterd
2
theelepels
ketjap manis
20
zilveruitjes
de helft gehalveerd
2
eetlepels
verse tuinkers
peper en zout
Instructions
Kook de eieren in 7 minuten hard. Spoel deze koud en pel de eieren. Prak/snijd de eieren fijn. Meng met de mayonaise, mosterd, ketjap, zilveruitjes, tuinkers en peper en zout naar smaak.