Wat je echt een keer moet doen als je in Den Haag bent, is een bezoekje brengen aan Milú. Deze onwijs hippe tent heeft een industrieel en stoer interieur, maar toch ziet het er gezellig uit. Knap hè? Bij Milú kun je heerlijk lunchen, op woensdag is er cocktail night (neem die met mango en rode peper!) en, daar komt ‘ie, op maandag- en dinsdagavond is er een 4-gangen keuze menu voor maar 24 euro. En dat is niet mis!
Mijn lieftallige collega Marloes en ik vonden het wel weer eens tijd voor een gezellige night out. En het was dinsdag. Dus waar ga je dan naartoe? Juist, naar Milú. Want dat zit bij ons kantoor om de hoek. Lekker makkelijk, haha! UITERAARD gingen we voor het 4-gangen keuzemenu. Nou is het zo dat als je het echt op 24 euro wilt houden, je wel een beetje moet opletten. Sommige gerechtjes hebben namelijk een sterretje, wat betekent dat er dan 3 euro extra bij komt. Beetje jammer, maar als je een beetje oplet kun je het omzeilen. En dat heb ik gedaan, speciaal voor jullie! ;)
Vooraf koos ik de Vietnamese mangosalade met pinda en gebakken inktvis. Wauwie, die was echt lekker! De ‘salade’ was lekker zoetzuur en de inktvis was heerlijk mals. Een aanrader!
Marloes had trouwens de quinoa salade met geitenkaas en granaatappelpitjes en die was ook om te smullen. Hij leek me in eerste instantie een beetje saai, maar dat is ‘ie dus niet!
Als tweede gang kozen we allebei voor het mini-pizzaatje. Zo cute! Hij werd geserveerd op een plankje en je krijgt er een eigen pizzawieltje bij om hem in punten te snijden. Maar voordat je je tanden in dit pizzaatje zet moet je er zeker wat van de heerlijke gele peperolie overheen druppelen die je erbij krijgt. Maar pas op! De olie is gemaakt met Madame Jeannette pepertjes en is dus SPICY met hoofdletters. Moet jij eens raden wie er uitschoot met het flesje…
Gang drie bestond bij mij uit twee mini-burgertjes op überschattige briochebroodjes. Ze waren op smaak gebracht met mangochutney en komijnhangop. Lekkere combi hoor! De hamburgertjes (met friet!) vielen me wel wat zwaar na de vorige twee gangen, dus ik kon het niet helemaal op. Uiteraard wou ik ook nog een pietsie ruimte overhouden voor het toetje.
Als dessert had ik een chocoladetaartje met een vloeibaar binnenste (uhm ja, hoe heet dat ook alweer?) met daarbij sortbetijs en hangop van sinaasappel. Lekker!
En… ben je overtuigd? Ga jij ook een keertje het 4-gangen diner proberen bij Milú?
VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.
Geef een reactie